ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Získání a zpracování osobních údajů

Zpravila můžete navštívit webové stránky cops.solutions bez toho, abychom od Vás požadovali osobní údaje.

Zpracování a předání osobních údajů a omezení účelu

Veškeré osobní údaje shromážděné prostřednictvím internetových služeb na webu cops.solutions budou shromažďovány, zpracovávány a používány v souladu s příslušnými platnými předpisy o ochraně osobních údajů, pouze za účelem plnění smlouvy a k zajištění oprávněných obchodních zájmů s ohledem na poskytování poradenství a podpory našim zákazníkům a jiným zájemcům.

V případě, že je to nutné pro plnění zakázky zákazníkům, sdílíme potřebné osobní údaje s dalšími společnostmi COPS, jejichž kontaktní údaje jsou uvedeny v záložce kontakty.

Bezpečnost

Využíváme technologická a organizační bezpečnostní opatření k ochraně Vašich dat před jejich ztrátou či zničením, a také náhodnou nebo úmyslnou manipulací neoprávněnými osobami. To platí i v případě využití externích služeb. Naše bezpečnostní opatření neustále zlepšujeme v souladu s technologickým vývojem.

Google Analytics

Využíváme službu Google Analytics za účelem zjištění země, ze které uživatelé našich webových stránek pocházejí. V nastavení svého prohlížeče můžete nastavit ukládání cookies do Vašeho zařízení. Toto nastavení lze považovat za souhlas se zpracováním osobních údajů. Prohlížeč je tak nástrojem zprostředkování souhlasu. Pokud si nepřejete ukládání cookies, postačuje toto nastavení vhodně upravit ve Vašem prohlížeči.

Vaše osobní údaje má k dispozice společnost Google LLC, která je poskytovatelem služby Google Analytics. Jelikož mohou být v tomto případě Vaše data uložena na serverech v USA, děje se předání na základě vhodných záruk, které jsou zakotveny v dokumentu The EU–US Privacy Shield Framework. Nikomu jinému Vaše údaje nepředáváme.

Odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů

Naše webová stránka může obsahovat odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů. Musíme Vás upozornit, že zde zveřejněné zásady ochrany osobních údajů se vztahují výhradně k webu cops.solutions a pro společnosti COPS. Nemůžeme ovlivnit, zda ostatní poskytovatelé příslušné zásady ochrany osobních údajů splňují.

Práva subjektů údajů a kontaktní údaje

Fyzické osoby mají právo na přístup k osobním údajům, které o nich ukládáme, a dále právo na opravy nepřesných údajů, na omezení zpracování a na výmaz osobních údajů.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se zpracování Vašich osobních údajů, jejich opravy nebo výmazu, nebo máte-li další dotazy týkající se používání osobních údajů, které jste nám poskytli, můžete se obrátit přímo na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů, který je Vám k dispozici také v případě žádosti o vyhledání informací, případně vznesení námitky či podání stížnosti:

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Naše společnost jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, kterým je:
Holubová advokáti s.r.o., IČO: 24686727, Za Poříčskou bránou 365/21, 18600 Praha 8

Fyzická osoba vykonávající činnost pověřence:
Štěpán Holub
Tel.: +420 212 242 095
E-mail: poverenec@holubova.cz
ID datové schránky: eaqq73c

Otázky ohledně ochrany údajů:

COPS Financial Systems, s.r.o.
Krakovská 7
110 00 Praha 1

Telefonní číslo: +420 2 222 107 89

E-mail: poverenec@holubova.cz

Platnost a aktualizace těchto zásad ochrany osobních údajů

Použitím našich webových stránek souhlasíte s výše popsaným zpracováním osobních údajů. V současné době jsou v platnosti zásady ochrany osobních údajů datované od 08.05.2018.

Vzhledem k průběžnému vývoji našich webových stránek a k zavádění nových technologií může být nutné politiku ochrany osobních údajů v budoucnu změnit. Vyhrazujeme si právo kdykoli měnit zásady ochrany osobních údajů s účinky do budoucna. Doporučujeme Vám proto, abyste si jednou za čas aktuální zásady ochrany osobních údajů znovu prošli.

* Poznámka: společnost COPS Financial Systems, s.r.o. nepřebírá odpovědnost za obsah a prohlášení na uvedených webových stránkách. V případě stížností se obraťte na autora příslušné stránky. Děkujeme za pochopení.

 

ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Získání a zpracování osobních údajů

Zpravila můžete navštívit webové stránky cops.solutions bez toho, abychom od Vás požadovali osobní údaje.

Zpracování a předání osobních údajů a omezení účelu

Veškeré osobní údaje shromážděné prostřednictvím internetových služeb na webu cops.solutions budou shromažďovány, zpracovávány a používány v souladu s příslušnými platnými předpisy o ochraně osobních údajů, pouze za účelem plnění smlouvy a k zajištění oprávněných obchodních zájmů s ohledem na poskytování poradenství a podpory našim zákazníkům a jiným zájemcům.

V případě, že je to nutné pro plnění zakázky zákazníkům, sdílíme potřebné osobní údaje s dalšími společnostmi COPS, jejichž kontaktní údaje jsou uvedeny v záložce kontakty.

Bezpečnost

Využíváme technologická a organizační bezpečnostní opatření k ochraně Vašich dat před jejich ztrátou či zničením, a také náhodnou nebo úmyslnou manipulací neoprávněnými osobami. To platí i v případě využití externích služeb. Naše bezpečnostní opatření neustále zlepšujeme v souladu s technologickým vývojem.

Google Analytics

Využíváme službu Google Analytics za účelem zjištění země, ze které uživatelé našich webových stránek pocházejí. V nastavení svého prohlížeče můžete nastavit ukládání cookies do Vašeho zařízení. Toto nastavení lze považovat za souhlas se zpracováním osobních údajů. Prohlížeč je tak nástrojem zprostředkování souhlasu. Pokud si nepřejete ukládání cookies, postačuje toto nastavení vhodně upravit ve Vašem prohlížeči.

Vaše osobní údaje má k dispozice společnost Google LLC, která je poskytovatelem služby Google Analytics. Jelikož mohou být v tomto případě Vaše data uložena na serverech v USA, děje se předání na základě vhodných záruk, které jsou zakotveny v dokumentu The EU–US Privacy Shield Framework. Nikomu jinému Vaše údaje nepředáváme.

Odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů

Naše webová stránka může obsahovat odkazy na webové stránky jiných poskytovatelů. Musíme Vás upozornit, že zde zveřejněné zásady ochrany osobních údajů se vztahují výhradně k webu cops.solutions a pro společnosti COPS. Nemůžeme ovlivnit, zda ostatní poskytovatelé příslušné zásady ochrany osobních údajů splňují.

Práva subjektů údajů a kontaktní údaje

Fyzické osoby mají právo na přístup k osobním údajům, které o nich ukládáme, a dále právo na opravy nepřesných údajů, na omezení zpracování a na výmaz osobních údajů.

Máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.

Máte-li jakékoli dotazy týkající se zpracování Vašich osobních údajů, jejich opravy nebo výmazu, nebo máte-li další dotazy týkající se používání osobních údajů, které jste nám poskytli, můžete se obrátit přímo na našeho pověřence pro ochranu osobních údajů, který je Vám k dispozici také v případě žádosti o vyhledání informací, případně vznesení námitky či podání stížnosti:

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Naše společnost jmenovala pověřence pro ochranu osobních údajů, kterým je:
Holubová advokáti s.r.o., IČO: 24686727, Za Poříčskou bránou 365/21, 18600 Praha 8

Fyzická osoba vykonávající činnost pověřence:
Štěpán Holub
Tel.: +420 212 242 095
Email: poverenec@holubova.cz
ID datové schránky: eaqq73c

Otázky ohledně ochrany údajů:

COPS Financial Systems, s.r.o.
Krakovská 7
110 00 Praha 1

Telefonní číslo: +420 2 222 107 89

e-mail: poverenec@holubova.cz

Platnost a aktualizace těchto zásad ochrany osobních údajů

Použitím našich webových stránek souhlasíte s výše popsaným zpracováním osobních údajů. V současné době jsou v platnosti zásady ochrany osobních údajů datované od 08.05.2018.

Vzhledem k průběžnému vývoji našich webových stránek a k zavádění nových technologií může být nutné politiku ochrany osobních údajů v budoucnu změnit. Vyhrazujeme si právo kdykoli měnit zásady ochrany osobních údajů s účinky do budoucna. Doporučujeme Vám proto, abyste si jednou za čas aktuální zásady ochrany osobních údajů znovu prošli.

* Poznámka: společnost COPS Financial Systems, s.r.o. nepřebírá odpovědnost za obsah a prohlášení na uvedených webových stránkách. V případě stížností se obraťte na autora příslušné stránky. Děkujeme za pochopení.